Gebruik website en links

Als u onze website www.portbase.com, keepingthingsmoving.portbase.com,  aanvragen.portbase.com,  go.portbase.com,  developer.portbase.com,  support.portbase.com,  werkenbij.portbase.com en www.iamconnected.eu (hierna: ‘Website(s)’) bezoekt en/of de op of via deze Website(s) aangeboden informatie gebruikt, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de hierin opgenomen voorwaarden en beperkingen. 

Portbase stelt de op deze Website(s) getoonde informatie met zorg samen, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kunnen wij niet instaan. Aan de informatie of onderdelen ervan die we op deze Website(s) tonen, kunt u geen rechten ontlenen.  

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze Website(s) verstrekte informatie, voor de onderbroken of vertraagde beschikbaarheid van deze Website(s) of van links naar websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor uw eigen risico. 

Intellectuele eigendomsrechten 

Deze Website(s) en alle op of via de Website(s) aangeboden informatie zijn in eigendom van of in licentie van Portbase dan wel worden met toestemming van de rechtmatige eigenaar gebruikt. Onder deze informatie verstaan wij onder andere: teksten, afbeeldingen en illustraties, (handels)namen, logo’s en merken. Deze informatie is beschermd door databankrecht, auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.  

Delen uit de informatie op deze Website(s), zoals teksten of grafische afbeeldingen, mogen alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Portbase B.V. openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. 

Toepasselijk recht 

Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen als gevolg van of in verband met deze disclaimer en/of het gebruik van de Website(s) zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Rotterdam.  

Als anderstalige versies van deze disclaimer tot interpretatieverschillen leiden, is de versie in de Nederlandse taal doorslaggevend. 

Contact 

Vragen of klachten kunt u indienen via de afdeling Customer Service van Portbase, via telefoonnummer +31(0)88 625 25 25 of via customerservice@portbase.com

© Portbase, versie juli 2024