Voormelden bij nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 vereist certificaat!

Delen:

Bij de nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 gaat informatie altijd de container vooruit. Dit betekent ook iets voor u als wegvervoerder of eigen rijder. Voordat u bij Rotterdam World Gateway (RWG) en APM Terminals Maasvlakte II (APM Terminals MVII) een container kunt brengen en/of halen moet u via de Portbase-service Road Planning uw komst voormelden en een afspraak maken.

Doe nu de online training Road Planning
Voor dit voormelden heeft u een certificaat nodig. Het is het bewijs dat u weet hoe de service Road Planning werkt. Voor RWG en APM Terminals MVII is dat één van de voorwaarden om u toegang te verlenen. Nog géén certificaat? Doe dan nu de online training en beantwoord na afloop tien vragen. Bij het goed beantwoorden van deze vragen krijgt u het certificaat vervolgens digitaal toegestuurd.

Deelnamekosten
Deelname aan de online training kost € 249,50 (ex. BTW). Dit ter dekking van de ontwikkelingskosten van Portbase. Het gebruik van de service Road Planning is en blijft voor u vanzelfsprekend gratis. Aanmelden voor de online training kan via de website http://www.maximaledoorstroming.nl.

Zodra wij uw aanmelding (inclusief machtiging voor automatische incasso) binnen hebben, ontvangt u van ons een toegangscode en wachtwoord. U kunt dan direct met de online training aan de slag!

Alle verdere informatie over het voormelden bij de nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 leest u op www.maximaledoorstroming.nl.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]