Meldingen bemanning en passagiers alleen nog via nieuwe Excel-sheets 1.4

Delen:

De eerder aangekondigde wijzigingen in de service Melding Bemanning en Passagiers zijn live. Vanwege nieuwe overheidsregels bent u als agent vanaf vandaag verplicht om in het PAX-bericht twee extra gegevens in te vullen:

1. Vervaldatum reisdocument (Travel document expiry date)
2. Land afgifte reisdocument (Travel document issuing country)

In de Excel-sheet versie 1.4 (large en small), waarin de kapitein de bemannings- en passagierslijst invult, zijn deze velden verplicht gemaakt. Voor zover u dit nog niet heeft gedaan: voorziet u uw kapiteins per direct van deze Excel-sheets 1.4? Meldingen via oudere versies van de Excel-sheet worden vanaf heden niet meer geaccepteerd.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Onze afdeling Sales helpt u graag. U kunt hen bereiken via
088 625 25 17 of sales@portbase.com. Meer informatie over Melding Bemanning
en Passagiers leest u ook op onze website.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]