Wegvervoer gaat ook bij Uniport voormelden via Portbase

Delen:

Wegvervoerders melden vanaf maandag 29 oktober 2018, 07.00 uur bij Uniport ál hun bezoeken en containers voor via Portbase. Na iedere voormelding ontvangt men automatisch een terugkoppeling. Elk bezoek is zo optimaal te plannen en op de terminal is een chauffeur sneller klaar.

Het voormelden via Portbase is onderdeel van de ingebruikname door Uniport van een nieuw Terminal Operating System. Met deze invoering en de volledige overgang naar Portbase wil Uniport zijn klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn. Meer informatie leest u op de website van Uniport.

Douanedocumentatie eveneens via Portbase
Ook het bij Uniport voormelden van douanedocumenten loopt vanaf 29 oktober 2018 volledig via Portbase. Dat gebeurt via de services Melding Import Documentatie en Melding Export Documentatie. Vanaf eind oktober is het niet meer mogelijk om douanedocumenten voor te melden via de website van Uniport.

Meer Portbase-services
Andere Portbase-services die bedrijven bij Uniport kunnen gebruiken voor het vereenvoudigen van hun logistieke proces zijn al langere tijd Inspectieportaal, Barge Planning (wordt op termijn Melding Container Achterland Barge), Loslijst en Laadlijst.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]