Vanaf 1 februari in MCA Barge ook automatische cut-off los-/laadlijsten voor alle bezoeken aan APMTR

Delen:

De automatische cut-off van los-/laadlijsten in Melding Container Achterland (MCA) Barge geldt vanaf 1 februari 2021, 15.00 uur ook voor al uw bezoeken aan APM Terminals Rotterdam (APMTR). Door het gebruik van een cut-off kan APMTR de bezoeken van binnenvaartschepen goed voorbereiden. De cut-off is tevens een volgende stap op weg naar de livegang van de integrale planning door Nextlogic.

Cut-off tijden

Voor het voormelden van volle containers hanteert APMTR in MCA Barge een cut-off van 4 uur voor de geplande aankomsttijd bij de terminal. Brengt u alléén lege containers dan is de cut-off 1 uur voor de geplande aankomst. Alle details over de nieuwe werkwijze leest u in dit eerdere bericht van Los-/laadlijst.

Meer informatie

Op Portbase Support vindt u uitgebreide informatie over de toepassing van de cut-off van los-/laadlijsten bij de verschillende terminals en over andere nieuwe functionaliteiten in MCA Barge.

[av_button label=’Supportpagina MCA Barge’ link=’manually,https://support.portbase.com/services/melding-container-achterland-barge/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue800′ font=’fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Heeft u vragen? We vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken via servicedesk@portbase.com of +31 (0) 88 625 25 25.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]