Overgang naar herbouwde service transitaangifte

Delen:

Vanaf maandag 5 september schakelt Portbase over op de herbouwde versie van de service Transitaangifte.

Wat betekent dit voor u? 

Het is vanaf maandag 5 september niet langer mogelijk om nieuwe transitaangiften aan te maken in de huidige service transitaangifte. Deze documenten kunnen worden aangemaakt in de herbouwde versie. De mogelijkheid tot het inzien en wijzigen van documenten in de huidige versie blijft voorlopig bestaan. 

Wanneer u vragen heeft over de werking van de herbouwde service, kunt u terecht op de supportpagina van Transitaangifte. Op deze pagina zijn instructievideo’s, een quick start guide en mogelijke vragen en antwoorden te vinden. Eveneens vindt u er instructievideo’s voor de werking van de service Transitaangifte in Cargo Controller. 

Zie ook: Update over de herbouw van de service Transitaangifte.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]