Krijg veilig en makkelijk toegang tot je services

Via IAM Services (Identity & Access Management) organiseert Portbase voor een 24/7 veilige en makkelijke toegang tot je digitale diensten en PCS-services. Ieder bedrijf of organisatie in haven en logistiek kan hiervan gebruikmaken.


IAMconnected

Identificatie, authenticatie en autorisatie voor uw eigen digitale dienst(en).

Via ons platform IAMconnected realiseer je een 24/7 veilige en makkelijke toegang tot uw eigen digitale dienst(en). Zonder dat je als bedrijf of organisatie zelf een toegangsinfrastructuur hoeft in te richten en te onderhouden. Je identity & access management voor medewerkers en externe gebruikers regel je volledig via IAMconnected.


Voordelen van de IAM-services

Veilig toegang

Gebruikersgemak

Kostenbesparing

Up-to-date gebruikerslijst


User Management

Gebruikers en toegang beheren voor je PCS-diensten.

  1. Met de gratis service User Management beheer je als bedrijf de toegang tot de services die je afneemt in het Port Community System (PCS). De gebruikerslijst houdt je eenvoudig up-to-date. Potentiële veiligheids- en commerciële risico’s blijf je zo voor. Met User Management kun je in het PCS makkelijk:
    • Gebruikers toevoegen, verwijderen (en per service) activeren en deactiveren.
    • Gebruikersgroepen toevoegen en wijzigen.
    • Bedrijfsgegevens aanpassen.

Service aanvragen

Klaar om je logistieke processen te optimaliseren? Vraag de service direct aan of neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvragen van de gewenste service.