Exporteert u regelmatig goederen over zee? Meld aan voor het webinar met Stratech.

Delen:

In samenwerking met Stratech organiseren wij een webinar voor iedereen die regelmatig goederen exporteert over zee buiten Europa. In dit webinar maken Stratech en Portbase de belangrijkste knelpunten bij het exporteren via de zee inzichtelijk en geven waardevolle tips voor het efficiënter maken van dit proces.

Datum: 29 november & 8 december
Tijdstip: 10:00 – 10:45 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Of u de export nu zelf regelt of laat verzorgen door een logistiek dienstverlener, voor ieder bedrijf is er winst te behalen. Schrijf dus nu in voor dit webinar van Stratech en Portbase! Wij zien u graag dan!

[av_button label=’Aanmelden of meer informatie webinar’ link=’manually,https://www.stratech.nl/logistiek-en-industrie/nieuws/webinar-efficienter-jouw-zeevracht-verwerken.html?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=shipment&utm_content=communicatie-portbase’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=”]



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]