Ook ECT Delta en Euromax aangesloten op back-up service Road Planning

Delen:

Ook de ECT Delta en Euromax zijn nu aangesloten op de nieuwe, handige back-up service voor Road Planning. Bij een onverhoopte storing in het reguliere Road Planning kunt u dan toch voormelden en dus doorwerken. Gebruik van de back-up service was eerder al mogelijk voor Rotterdam World Gateway (RWG). Op een later tijdstip zullen ook andere terminals aansluiten.

Link voor toegang en direct aanvragen wachtwoord
De back-up service van Road Planning bereikt u via deze link.
Gebruik is alleen mogelijk vanaf één uur nadat de reguliere dienstverlening uit de lucht is. Via dezelfde link kunt u wel op elk moment een wachtwoord voor toegang aanvragen. Wij raden u aan dit meteen te doen. Zo kunt u wanneer dit nodig is, de back-up service direct gebruiken.

Hoe het werkt
In de back-up service vult u net als in het reguliere Road Planning alle benodigde gegevens in voor het voormelden van uw bezoek en container(s). Per e-mail ontvangt u dan de details voor het aanleveren c.q. afhalen. Voormeldingen die u indient via de back-up service zijn niet zichtbaar in het PCS. Voor het garanderen van de beschikbaarheid staat de back-up service hier geheel los van.

Vraag vandaag nog uw wachtwoord voor de back-up service aan.
Zo bent u optimaal voorbereid.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]