Met systeemkoppeling optimaal profijt van Melding Domproc

Delen:

Onze service Melding Domproc is nu ook voor u beschikbaar via een systeemkoppeling. R&M Forwarding is als eerste expediteur volledig live met deze EDI-variant. De extra voordelen die een systeemkoppeling u biedt bovenop de webversie:

  • U werkt rechtstreeks vanuit uw eigen computersysteem;
  • Inloggen op het web is niet meer nodig;
  • Handmatige invoer is verleden tijd;
  • Sneller, efficiënter werken met minder kans op fouten.

Het via Melding Domproc gebruikmaken van de vereenvoudigde douaneregelingen voor het in het vrije verkeer brengen van overzee gearriveerde goederen (DIN-regeling) of voor het vervoer hiervan naar een entrepot (DEN-regeling) wordt zo nog makkelijker. Uw containers haalt u papierloos, zonder oponthoud op bij de terminal.

Wilt u meer weten over wat nodig is om voor de service Melding Domproc over te stappen naar een systeemkoppeling? Onze Sales Manager Ferdi Bakker vertelt u graag alle details. U kunt hem bereiken via 088 625 25 11 of f.bakker@portbase.com

 



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]