Twee nieuwe verbeteringen in Ladinginformatie 2.0

Delen:

Het gebruik van de service Ladinginformatie 2.0 wordt wederom makkelijker. Per heden zijn twee nieuwe verbeteringen beschikbaar.

Direct doorklikken naar de B/L-details
Vanuit het koppelscherm waar u B/L’s selecteert, kunt u vanaf de hierboven genoemde datum direct doorklikken naar de B/L-details. Dat scheelt meerdere handelingen. U hoeft na de koppeling niet eerst terug naar het B/L Container Overzicht.

Informatie over B/L’s in de wachtrij
In het scherm met B/L’s in de wachtrij ziet u straks de actuele reden waarom deze daar staan. Dat kan zijn omdat een zending nog niet bekend is of omdat een andere partij de betreffende B/L reeds heeft gekoppeld. Zo nodig kunt u dan actie ondernemen.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]