Voor expediteurs en douaneagenten: service Melding Domproc ook geschikt voor shortsea- en ferryterminals

Delen:

Na de Brexit kunt u als expediteur of douaneagent via de service Melding Domproc (na koppeling via Ladinginformatie) ook domproc-meldingen doen voor importzendingen die binnenkomen via de nieuw deelnemende shortsea- en ferryterminals. Domproc-meldingen zijn zowel mogelijk voor containers als voor trailers en ro-ro lading. U kunt via Melding Domproc ook meldingen doen onder het vergunningsnummer van uw klant. Let op: de terminallocatie dient in de domproc-vergunning te zijn opgenomen. Zorg dat de vergunninghouder dit tijdig doorgeeft aan de Douane!

Meer weten?
Kijk op www.getreadyforbrexit.eu voor alle informatie over de Nederlandse ketenoplossing of ga naar www.portbase.com/brexit voor meer details over de Portbase-services.



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]