Douane werkt vanaf nu met het CVB

Delen:

Het is zover! Vanaf 12:00 vandaag is plateau 1 van het Container Vrijgave Bericht (CVB) een feit. Voorkom vertraging en werk met een voorafaangifte. Portbase biedt 24/7 de juiste statusinformatie en goedereninformatie voor het tijdig en correct indienen van uw nadere aangiften via de service Cargo Controller.

Al uw containers en trailers die aankomen in Nederlandse havens kunt u op de voet volgen. U ziet real-time de status van de aankomst van schepen (ATA) en het losmoment van lading. Daarnaast informeert Cargo Controller u over douane-inspecties (scans of fysieke controles) en ziet u vrijwel alle details van de Bill of Lading (B/L), waaronder het gewicht.

Lees hoe Portbase u kan helpen met het CVB op www.voorbereidophetcvb.nl.

 

 



Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]